NOTE: You are browsing an archive of the Super Mario Bros. X forums from July 21, 2014.

Super Mario Bros. X Forums

Forums for SMBX
It is currently Tue Jan 23, 2018 7:53 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 62 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Is the forum running slow?
Total votes : 0
Author Message
PostPosted: Mon Jun 09, 2014 6:08 pm 
Offline
Shy Guy
Shy Guy
User avatar

Joined: Wed Feb 05, 2014 1:09 pm
Posts: 7
Even I had problems to get here.

I live in UK and have really serious problem with accessing supermariobrosx.org.This website (including forum) is extremelly slow for me. I can access forum barely. Problem occurs from January. The topics does not load in most times, unless it loads for a while and just a part of the topic. Always I just see blenk, white screen instead of content. Pictures and avatars loads up to five minutes or infinity. This forum is very hard to browse for me. I am being here often, however I do not log in usually. Actually now I still have problems with access forum and also whole supermariobrosx.org. It's very annoying. This happens only on my home network. I was wondering about writing here about this, but today I had an opportunity. Also I can access forum via mobile Internet normally.

You must to do something with that problem, because I see that I'm not only one with this issue.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jun 09, 2014 6:27 pm 
Offline
Eerie
Eerie
User avatar

Joined: Fri Dec 20, 2013 4:34 pm
Posts: 966
Location: USA
Dood wrote:
Even I had problems to get here.

I live in UK and have really serious problem with accessing supermariobrosx.org.This website (including forum) is extremelly slow for me. I can access forum barely. Problem occurs from January. The topics does not load in most times, unless it loads for a while and just a part of the topic. Always I just see blenk, white screen instead of content. Pictures and avatars loads up to five minutes or infinity. This forum is very hard to browse for me. I am being here often, however I do not log in usually. Actually now I still have problems with access forum and also whole supermariobrosx.org. It's very annoying. This happens only on my home network. I was wondering about writing here about this, but today I had an opportunity. Also I can access forum via mobile Internet normally.

You must to do something with that problem, because I see that I'm not only one with this issue.

I understand that the forum is quite slow, but if you have all of those bugs, it's obviously the internet. Allow me to reiterate: I believe you, but I don't think there's any way that it's the forum's fault.

_________________
Press Alt+F4 to access the super secret SMBX cheat

Spoiler: show
Image

You can't ever be as agile as a plumber.

This is a block of text that can be added to posts you make. There is a 999 character limit.

elitalianoverde wrote:
Yeah no one was more depressed than Kep, believe me, I also was a little sad, but i've managed to get my post count back.

Even these days, one month later, still people here consider me a posting *****.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 10, 2014 2:23 am 
Offline
Shy Guy
Shy Guy
User avatar

Joined: Wed Feb 05, 2014 1:09 pm
Posts: 7
Some times ago I had not access to forum, now I have, but still slow and buggy. I sometimes get a broken site which has a weird layout. My Internet is really fast, and I don't complain about that. This is just single site access problem.

Has anyone else got issues with forum?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 10, 2014 2:38 am 
Offline
Grinder
Grinder
User avatar

Joined: Fri Dec 20, 2013 1:35 pm
Posts: 1196
Location: Germany (Deutschland)
Dood wrote:
Has anyone else got issues with forum?
I currently can access this forum board with no problems at all which is good to me. Where do you life or on which Country are you on?

_________________
You can ask me via private message if you want a video request on SMBX custom levels, projects, episodes and so on.

Image
Image

My YouTube Channel ~ bossedit8

Image
Spoiler: show
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 10, 2014 2:42 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Dec 06, 2013 8:31 pm
Posts: 272
Forum still is a little slow at times. Otherwise, all is good now.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 10, 2014 12:08 pm 
Offline
Shy Guy
Shy Guy
User avatar

Joined: Wed Feb 05, 2014 1:09 pm
Posts: 7
I live in the South east UK.

Now forum runs very fast, like few days ago. Yesterday there was a problem.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jun 12, 2014 12:27 pm 
Offline
Volcano Lotus
Volcano Lotus

Joined: Tue Dec 31, 2013 4:43 pm
Posts: 501
Location: Valtteri's Timezone
smbx community looks weird because how slow it is anyways. if it's going to run at snail's speed , then this is a failure and there's nothing here to do it

_________________
Spoiler: show


eric in miiverse???maybe (in real video)
Spoiler: show
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jun 12, 2014 4:38 pm 
Offline
Grinder
Grinder
User avatar

Joined: Fri Dec 20, 2013 1:35 pm
Posts: 1196
Location: Germany (Deutschland)
Ok, so sometimes it can load this board with no problems, other times it just does not want to load which is strange. Often I had to retype/reenter the Link where I wanted to go in order to load a a page prefectly again.

_________________
You can ask me via private message if you want a video request on SMBX custom levels, projects, episodes and so on.

Image
Image

My YouTube Channel ~ bossedit8

Image
Spoiler: show
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jun 21, 2014 11:06 pm 
Offline
Nipper Plant
Nipper Plant
User avatar

Joined: Fri Dec 20, 2013 8:07 pm
Posts: 746
Location: Smbxville, Murphmario's House
Having problems. Sometimes it loads at normal speed, sometimes it loads very slowly, and sometimes it doesn't load at all.

_________________
Image

Roleplay: viewtopic.php?f=52&t=2302
Spoiler: show
I support:
Image
Image

Lol, this is when Mega Man gets serious:
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jun 22, 2014 2:09 pm 
Offline
Grinder
Grinder
User avatar

Joined: Fri Dec 20, 2013 1:35 pm
Posts: 1196
Location: Germany (Deutschland)
Now, at the time on this Message, (over) half the time it runs very weak throughout the Server/Board which is strange to me. It just loads but it will not really load completly at times...

_________________
You can ask me via private message if you want a video request on SMBX custom levels, projects, episodes and so on.

Image
Image

My YouTube Channel ~ bossedit8

Image
Spoiler: show
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 62 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Back to Super Mario Bros. X